Никола

Искуство: 20+ Години

Повеќе:

20+години интернационално искуство во повеќе индустрии. Бизнис професионалец со одличен морален компас и интегритет. Каубоец во дигиталните прерии преку ден, а баскетчија и  планинар во слободното време.