ВЕБ Дизајн

Интернет страницата е појдовното место каде потенцијалните клиенти можат да се запознаат со вашата компанија, услуга и професионалност.

ПОВЕЌЕ
SEO Оптимизација

SEO е метод на концизно креирање на форма и содржина на вашата интернет страница, со кој интернет пребарувачите автоматски ве рангираат на повисоко ниво од останатите брендови од истата бранша.

ПОВЕЌЕ
Брендирање

Дозволете им на нашите дизајнери да го припремат Вашиот бизнис со лого, бои, темплејти и многу други начини со кои ќе можете да се претставувате на Интернет и во физичкиот свет.

ПОВЕЌЕ
Социјални Мрежи

Социјалните мрежи се појдовна точка за рекламирање на секој бренд. Водење на социјални мрежи под лупа на експерти кои доколку стават било каква содржина некаде, таа ќе биде детално испланирана и со некоја цел.

ПОВЕЌЕ
Google & Meta Ads

Сите знаеме дека кога ни треба нешто, најлесен начин да стигнеме до потребната информација е да “изгугламе”. Ние креираме маркетинг модели и кампањи кои со најмала инвестиција ќе Ве донесат на прво место.

ПОВЕЌЕ
Тренинзи и Менторство

Дали веќе имате маркетинг тим на кој му треба тренинг? Клевер Маркетинг нуди тренинзи и менторство, со што ќе ви помогне да ја остварите целта на формирање “Ваш Органски” тим!